Botërori 2022 rezultatet | Kalendari i ndeshjeve dhe renditjet e grupeve

9


08:00 01/12/2022

FAZA E GRUPEVE

GRUPI A

Katar 0 – 2 Holandë

Ekuador 1 – 2 Senegal

Katar 0 – 2 Ekuador

Senegal 0 – 2 Holandë

Katar 1 – 3 Senegal

Holandë 1 – 1 Ekuador

*Në fazën tjetër kualifikohen Holanda dhe Senegali

GRUPI B

Iran 0 – 1 SHBA

Uells 0 – 3 Angli

Angli 6 – 2 Iran

SHBA 1 – 1 Uells

Uells 0 – 2 Iran

Angli 0 – 0 SHBA

*Në fazën tjetër kualifikohen Anglia dhe SHBA-ja

GRUPI C

Arabia Saudite 1 – 2 Meksikë

Poloni 0 – 2 Argjentinë

Argjentina 1 – 2 Arabia Saudite

Meksikë 0 – 0 Poloni

Poloni 2 – 0 Arabia Saudite

Argjentina 2 – 0 Meksikë

*Në fazën tjetër kualifikohen Argjentina dhe Polonia

GRUPI D

Australi 1 – 0 Danimarkë

Tunizi 1 – 0 Francë

Danimarkë 0 – 0 Tunizi

Francë 4 – 1 Australi

Tunizi 1 – 0 Australi

Francë 2 – 1 Danimarkë

*Në fazën tjetër kualifikohen Franca dhe Australia

GRUPI E

Japoni – Spanjë | 1 Dhjetor ora 20:00

Kosta Rika – Gjermani | 1 Dhjetor ora 20:00

Gjermani 1 – 2 Japoni

Spanjë 7 – 0 Kosta Rika

Japoni 0 – 1 Kosta Rika

Spanjë 1 – 1 Gjermani

GRUPI F

Kanada – Marok | 1 Dhjetor ora 16:00

Kroaci – Belgjikë | 1 Dhjetor ora 16:00

Marok 0 – 0 Kroaci

Belgjikë 1 – 0 Kanada

Belgjikë 0 – 2 Marok

Kroaci 4 – 1 Kanada

GRUPI G

Kamerun – Brazil | 2 Dhjetor ora 20:00

Serbi – Zvicër | 2 Dhjetor ora 20:00

Zvicër 1 – 0 Kamerun

Brazil 2 – 0 Serbi

Kamerun 3 – 3 Serbi

Brazil 1 – 0 Zvicër

GRUPI H

Koreja e Jugut – Portugali | 2 Dhjetor ora 16:00

Gana – Uruguai | 2 Dhjetor ora 16:00

Uruguai 0 – 0 Koreja e Jugut

Portugali 3 – 2 Gana

Koreja e Jugut 2 – 3 Gana

Portugali 2 – 0 Uruguai

FAZA ME ELIMINIM DIREKT

RAUNDI I 1/16

(Ndeshja 49) Holandë – SHBA | 3 Dhjetor ora 16:00

(Ndeshja 50) Argjentinë – Australi | 3 Dhjetor ora 20:00

(Ndeshja 51) Angli – Senegal | 4 Dhjetor ora 20:00

(Ndeshja 52) Francë – Poloni | 4 Dhjetor ora 16:00

(Ndeshja 53) Fituesi i grupit E – Vendi i dytë i grupit F | 5 Dhjetor ora 16:00

(Ndeshja 54) Fituesi i grupit G – Vendi i dytë i grupit H | 5 Dhjetor ora 20:00

(Ndeshja 55) Fituesi i grupit F – Vendi i dytë i grupit E | 6 Dhjetor ora 16:00

(Ndeshja 56) Fituesi i grupit H – Vendi i dytë i grupit G | 6 Dhjetor ora 20:00

ÇEREKFINALET

Fituesi i ndeshjes 53 – Fituesi i ndeshjes 54 (ND. 58) | 9 Dhjetor ora 16:00

Fituesi i ndeshjes 49 – Fituesi i ndeshjes 50 (ND. 57) | 9 Dhjetor ora 20:00

Fituesi i ndeshjes 55 – Fituesi i ndeshjes 56 (ND. 60) | 10 Dhjetor ora 16:00

Fituesi i ndeshjes 51 – Fituesi i ndeshjes 52 (ND. 59) | 10 Dhjetor ora 20:00

GJYSMËFINALET

Fituesi i ND. 57 – Fituesi i ND. 58 (F. 61) | 13 Dhjetor ora 20:00

Fituesi i ND. 59 – Fituesi i ND. 60 (F. 62) | 14 Dhjetor ora 20:00

FINALJA

Fituesi i F. 61 – Fituesi i F. 62 | 18 Dhjetor ora 16:00

REDAKSIA TVKLAN.AL

Huazuar nga