Përplasen ashensorët me njëri-tjetrin në Minierën e Bulqizës, minatorët ngelin të bllokuar rreth tre orë

2


Ngatërrimi kavove të dy ashensorëve që shërbejnë për transportin e minatorëve dhe ai i transportimit të kromit ka rrezikut jetën e minatorëve të turnit të tretë dhe parë të ditës së sotme.

Ngjarja ka ndodhur ne minierën e madhe AlB-Chrome në pusin nr1.

Është dashur ndërhyrja e Avari Shpëtimit të cilët erdhën me urgjencë nga Tirana të cilët kanë bërë të mundur nxjerrjen e minatorëve.


Top Channel

Huazuar nga