Shqipëria me mungesa në Ligën e Kombeve

1


15:50 19/09/2022

Mbrojtja pa Gjimshitin, Kumbullën dhe Dermakun

Ndeshjet vendimtare, dy të fundin e edicionit të Ligës së Kombeve e gjejnë Shqipërinë në vështirësi për shkak mungesash. Pika më e dobët duket se do të jetë mbrojtja me Gjimshitin, Kumbullën dhe Dermakun që nuk do të jenë të gatshëm.

Ndeshja e parë do të jetë kundër izraelit në transfertë.

Janë ndeshje ku Shqipëria duhet të tregohet më shumë cinike, në pritje të momentit për të shënuar dhe me shpresën që aksionet do të përfundojnë me sukses.

Tv Klan

Huazuar nga