Sërish probleme me sistemin TIMS në pikat kufitare, në Kapshticë dhe Qafë Thanë po punohet me regjistra

1


Sërish probleme me sistemin TIM-s në pikat kufitare

Aktualisht në pikat e Kapshticës dhe Qafë Thanës, po punohet me regjistra. Sistemi herë pas here ka probleme, çka ka detyruar punonjësit e pikave kufitare të funksionojnë me regjistra.


Top Channel

Huazuar nga