Ndeshja Shkëndija – Shkupi nuk do të transmetohet në programin tonë

1


Televizioni Maqedonisë në gjuhën shqipe (TVM2), nëpërmjet Facebookut njofton se ndeshja Shkëndija – Shkupi nuk do të transmetohet në programin e tyre, pasi kanë mosmarrëveshje rreth të drejtave televizive që prej sezonit të kaluar, njofton Portalb.mk.

“Si pasojë e mosmarrëveshjes rreth të drejtave televizive që prej sezonit të kaluar mes KF Shkëndija e KF Akademija Pandev dhe Federatës së futbollit, TVM nuk ka mundësi të transmetojë ndeshjet e këtyre dy ekipeve kur luajnë si nikoqir. Pra, ndeshja Shkëndija – Shkupi nuk do të transmetohet në programin tonë sot!”, njofton TVM2.

Huazuar nga