SPAK kërkoi 1 vit burg/ Gjykata e Posaçme shpall të pafajshme komisioneren e Vettingut, Etleda Çiftja

1


Gjykata e Posaçme shpallI të pafajshme komisioneren e Vettingut, Etleda Çiftja.

Ajo u akuzua për falsifikim dhe deklarim të rremë.

“Unë mendoj se do t’u vihen nën dispozicion materialet edhe mediave që ky vendim të publikohet i potë në mënyrë që përgojimi i emrit tim. SPAK ka bërë punën por jam e bindur që kallëzuesit po (nuk e duan reformën në drejtësi)”, tha ajo për mediat.

Në përditësim…


Top Channel

Huazuar nga