DibraNet.com – Qendra e Informimit Dibran

Lajme nga Kosova

Shpërthen Haki Abazi: A mund të ndërtohet shteti me servilë e paçavra?

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Haki Abazi, përmes një postimi në Facbook, ka pyetur nëse ndryshimi i proklamuar duhet të “reduktohet në rehabilitim të atyre që i kanë shërbyer në një formë atij sistemi të korruptuar e kriminal që synohet të ndryshohet”.

Abazi thotë se “servilët janë poçavra të ndyera që i biejnë kujdo dhe kurdoherë në gjunjë e besa edhe i bëhen pjesë çdo pushteti”.

“Pyetja është nëse me servilë e poçavra të ndyera mund të ndërtohet e zhvillohet shteti? A duhet ndryshimi të reduktohet në rehabilitim të atyre që i kanë shërbyer në një formë atij sistemi të korruptuar e kriminal që synohet të ndryshohet!?”, ka shkruar Abazi. /Telegrafi/
Huazuar nga

Most Popular

To Top