DibraNet.com – Qendra e Informimit Dibran

Lajme nga Kosova

​Pëlcet gypi i ujit në Hajvali, mbesin pa ujë të pijshëm disa zona

Në orët e pasdites ka pëlcitur gypi i ujit në fshatin Hajvali e Prishtinës, si pasojë e të cilit pa ujë të pijshëm kanë mbetur zonat Hajvali, Çagllavica, Veterniku, lagjet “Qëndresa” dhe “Qershia”.

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njofton se ekipet e mirëmbajtjes kanë dalë në vendin e ngjarjes për sanimin e defektit në gyp.

Në moment që rikthehet furnizimi me ujë të pijshëm, rekomandohet që rubinetet të lihen të hapura për pak minuta deri në kthjellim.
Huazuar nga

Most Popular

To Top