HomeLajmeLajme nga DibraTurne në futboll të vogël – Komuna Dibër

Turne në futboll të vogël – Komuna Dibër

Per shkak te kufizimeve trevjeçare si pasoje e pandemise, sivjet do të vazhdojme traditën e turneut në futboll të vogel “Dibra 2022” i cili është në patronatin e komunës Dibër.

Fillimi do të jetë ditën e Hënë (01.08.2022) në ora 18:30 dhe hapjen, në prani të Kryetarit Dr Hekuran Duka, do ta bejnë lojtarët e KF Korabi-U15 që të njejtët në të ardhmen te vazhdojë këtë traditë.Ekipet pjesmarëse dhe orari ndeshjeve janë si në tabelën më poshtë:


Huazuar nga

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.