HomeLajmeLajme nga DibraGuidë turistike virtuale për komunën e Dibrës – Komuna Dibër

Guidë turistike virtuale për komunën e Dibrës – Komuna Dibër

Guidë turistike virtuale për komunën e Dibrës, e sponzorizuar nga vetë komuna.Në bashkëpunim me firmën “Maqedonia nga lart” – e cila pregaditë guidë Virtuale Turistike nëpër Maqedoni, komuna Dibër sponsorizoi pamje virtuale 360 shkallë edhe për komunën tonë. Qëllimi parësor i këtij projekti është të ofrojë një xhiro virtuale të komunës në web faqen dinamike www.macedoniafromabove.mk.

• qytetet

• fshatrat

• hotele

• restorante

• muzetë

• qendra memoriale dhe monumente

• Objektet fetare – kisha, manastire, xhami…

• dhe peizazhe dhe lokacione të tjera të bukura që do të interesonin çdo turisti.

Ky aplikacion vazhdimisht do të përditësohet me të dhëna të reja.


Huazuar nga

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.