Home Lajme nga Kosova ​90 pacientë me COVID-19 po marrin trajtim mjekësor nëpër spitale e klinika...

​90 pacientë me COVID-19 po marrin trajtim mjekësor nëpër spitale e klinika në Kosovë

12

Nga raportimet e datës 1 gusht 2022, të klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme në trajtim mjekësor nga Covid-19 janë 90 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 32 pacientë +1 në mjekim Intensiv

Mjekimi Intensiv Qendror, 2 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 4 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 7 pacientë

Klinika e Neonatologjisë, 2 foshnje

Spitali i Gjakovës,12 pacientë

Spitali i Pejës,14 pacientë

Spitali i Gjilanit,14 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 2 pacientë. /Telegrafi/
Huazuar nga

Previous articlePolicia e Tetovës konfiskon tri vetura për pjesëmarrje në gara joligjore
Next articleKryeministri i Spanjës në Tiranë, pritet me ceremoni zyrtare nga Rama