DibraNet.com – Qendra e Informimit Dibran

Lajme nga Maqedonia

Në Tabanoc dhe Bogorodicë pritet një orë për të hyrë në Maqedoni

Intensiteti i trafikut në rrugët rrugore jashtë zonave urbane është rritur. Në VK Tabanoc, koha e pritjes për hyrje në vend është rreth një orë, në VK Bogorodica, pritja për dalje është gjithashtu rreth një orë, ndërsa në GP Dojran, pritja për dalje është rreth 30 minuta.

Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka ndalime për hyrje dhe dalje nga vendi.

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, në rrugë të thata.

LAMM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe përrenj, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.
Huazuar nga

Most Popular

To Top