Home Lajme nga Maqedonia Regjim i posaçëm i komunikacionit nesër në Shkup

Regjim i posaçëm i komunikacionit nesër në Shkup

15

Për shkak të realizimit të manifestimeve të planifikuara në Shkup me rastin e shënimit të festës së Ilindenit, nesër në territorin e qytetit të Shkupit do të ketë regjim të posaçëm të komunikacionit.

“Regjimi i posaçëm i qarkullimit do të vendoset duke filluar nga ora 07:30 ku gjatë komunikacionit do të mbyllen një pjesë e rrugëve ’11 Tetori’ dhe ‘Dimitrija Çupovski’, edhe atë në udhëkryqin e bulevardit ‘Koço Racin’ deri në udhëkryqin e rrugës ‘Vasil Gllavinov’, ndërsa komunikacioni do të riorientohet përgjatë rrugëve përreth”, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme (MPB).

Sektori për Punë të Brendshme- Shkup apelon deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë urdhrat që japin nëpunësit policor ku do të zhvillohet aktiviteti me qëllim të sigurisë së të gjithë pjesëmarrësve në komunikacion.
Huazuar nga

Previous articleParandalohet kontrabanda e ilaçeve veterinare në kufirin Maqedoni-Shqipëri
Next articleNë Malishevë u varrosen burrë e grua që vdiqën tragjikisht në aksident