HomeLajmeLajme nga MaqedoniaJakimovski: Evropa e trajton me tallje Maqedoninë, jemi të poshtëruar

Jakimovski: Evropa e trajton me tallje Maqedoninë, jemi të poshtëruar

Kreu i partisë GROM, Stevçe Jakimovski, tha në një emision televiziv se maqedonasit janë populli më i poshtëruar në Evropë.

Sipas tij, Evropa gjithmonë ka shkelur mbi popujt e dobët duke i trajtuar me tallje.

“Evropa shkel gjithmonë më të dobëtin, nuk ka pasur dhe nuk ka kurrë drejtësi në Evropë. Mendoj se është e qartë! Rruga jonë evropiane është e mbushur me poshtërime, me hidhërim në shpirtin tonë dhe ne maqedonasit jemi populli më i poshtëruar në Evropë”, tha Jakimovski.

Jakimovski në Tv21 tha se populli maqedonas në rajon po trajtohet me nënqeshje.

Kujtojmë se Jakomovski vazhdimisht ka kritikuar BE-në.

Së fundmi ai tha se gjeneratat e reja nuk duhet ta lëshojnë vendin, por BE duhet të sjell në Maqedoni investime që të punësohen të rinjtë.
Huazuar nga

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.