HomeLajmeLajme nga DibraSot në takim zyrtar u prit z. David Cernihorski shef i sektorit ekonomik pranë ambasadës së Republikës Çeke – Komuna Dibër

Sot në takim zyrtar u prit z. David Cernihorski shef i sektorit ekonomik pranë ambasadës së Republikës Çeke – Komuna Dibër

Sot në takim zyrtar u prit z. David Cernihorski shef i sektorit ekonomik pranë ambasadës së Republikës Çeke në Shkup. Ky takim vjen pas vizitës së ambasadorit të R Çeke z. Jeroslav Ludva i cili premtoi mbështetje finaciare për një projekt të komunës Dibër dhe sot me z. Cernihorski u bisedua konkretisht me cilin projekt do të konkurojë komuna e Dibrës. Gjithashtu temë bisede ishte edhe promovimi i turizmit si dhe mundësitë e bashkëpunimit në këtë fushë.


Huazuar nga

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.