Home Lajme nga Dibra Rikonstruimi i unazës

Rikonstruimi i unazës

101
0

U bë rikonstruimi i unazës në afërsi të objektit të komunës me çka ofrohet një pamje më e bukur dhe funksionale. E njejta punë do të ndërmeret edhe për unazën tjetër në bulevardin Iliria.


Huazuar nga

Previous articleEurodeputeti Kyuchyuk: Maqedonia duhet të nis negociatat për anëtarësim në BE
Next articleKisha e Ukrainës shpall pavarësinë nga Rusia