Sabej: Fluturimet në mes të Shkupit dhe Sofjes nuk ndalen

59


Ministri i Transportit i Bullgarisë, Nikolaj Sabev, në një deklaratë për MIA-n për të ardhmen e linjës ajrore Shkup-Sofje, tha se fluturimi për në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut do të vazhdojë edhe pas 15 majit.

Me këtë, siç informon korrespondenti i MIA-së nga Sofja, Sabev, ai i mohon informacionet që u shfaqën se kompania ajrore “Gulliver” po ndërpret fluturimet e rregullta ndërmjet Sofjes dhe Shkupit.

Nikolaj Sabev komentoi gjithashtu se fluturimet midis Sofjes dhe Tiranës mbeten. Për momentin, operatori i fluturimit është gati të ndryshojë, komentoi shkurt ministri bullgar i transportit Sabev.

Huazuar nga