OBRM-PDUKM: Osmani dhe Ahmeti të merren vesh nëse e kanë dërguar Arifin për ambasadore

57


Pas Uashingtonit, Ankarasë, Teuta Arifi nuk kërkohet as në Bruksel. Por pyetja është se Arifi i ka borxh kaq shumë LSDM-së dhe BDI-së për këto, përkundër të gjitha refuzimeve që me këmbëngulje të duan ta bëjnë ambasadore, thonë nga OBRM-PDUKM.

Sipas tyre, Osmani ka dashur ta fshehë turpin, por ka tradhtuar Ahmetin, i cili ka thënë se në lojë për ambasadore ka qenë Teuta Arifi.

“Natyrisht askush nuk u tha atyre se në Shtetet e Bashkuara, Turqi dhe BE, ata nuk duan politikanë dhe ambasadorë që mbanin qindra njerëz në listën e pagave të tyre pa shkuar në punë.

Nuk kalojnë as politikanët që bënë marrëveshje të errëta si ajo me Miodrag Davidoviq Daka. Arifi padyshim mund të vazhdojë të jetë zyrtare vetëm në BDI, ose nëse Kovaçevski e emëron në qeveri si çmim ngushëllues me urdhër të Ahmetit”, thuhet në komunikatën e OBRM-PDUKM-së./Telegrafi/

Huazuar nga