Në vendkalimin kufitar Tabanoc pritet deri në një orë

74


Në vendkalimin kufitarë Maqedoni-Serbi në Tabanoc ka kolona kilometërshe. Shumë automjete presin të kalojnë kufirin.

Nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë thonë se në vendkalim presin nga 30 deri në 60 minuta.

Nga atje vlerësojnë për shkak të fundjavës së zgjatur dhe festave, ka një frekuencë të shtuar të automjeteve./Telegrafi/

Huazuar nga