FSHF përjashton 3 klube për trukim

60


16:20 03/05/2022

Bulqiza, Gramshi dhe Internacional Tirana dënohen me nga 5 vjet

Komisioni i Disiplinës dhe Etikës në FSHF përjashtoi për pesë sezone klubet e Kategorisë së Dytë, Bulqiza, Gramshi dhe Internacional Tirana. Vendimi erdhi pas hetimeve të kryera për ndeshje të zhvilluara më 27 Prill ku akuzohen për trukim të tyre.

Federata Shqiptare e Futbollit njoftoi se për 2 vite është përjashtuar edhe zyrtari Memet Koçi, për dështim në raportimin e shkeljeve të Kodit të Etikës.

Tv Klan

Huazuar nga