Hiqen të gjitha kufizimet për udhëtarët në Shqipëri, ndikon te turizmi

71


Përveç heqjes së masave kufizuese, me qëllim nxitjen e turizmit, prej kësaj të diele qytetarët nga Rusia, Egjipti, Bahreini, Katari, Arabia Saudite, Omani, India dhe Tajlanda do të mund të hyjnë në vend pa pasur nevojën e një vize./A2 CNN

Huazuar nga