Gjobiten 146 shoferë në Shkup, 18 për tejkalim të shpejtësisë

69


Ministria e Brendshme ka vijuar dje në Shkup me kontrollet e intensifikuara në fushën e trafikut.

“Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 146 masa, nga të cilat 18 sanksione për tejkalim të shpejtësisë, 25 masa për drejtim të automjetit pa patentë shofer, pesë sanksione për shofer fillestar.

Tetë masa janë shqiptuar për automjete me defekte teknike dhe të paregjistruara, 15 sanksione për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit, katër sanksione për kalim sinjalizim të mbyllur (semafori i kuq), 42 sanksione për kundërvajtje nga motoçiklistë…”, njoftojnë nga MPB./Telegrafi/

Huazuar nga