Nikollovski: Shfrytëzoni mbështetjen për ndërtimin e fermave

67


Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Ljupçoo Nikolovski u bën thirrje fermerëve që ta shfrytëzojnë mbështetjen për ndërtimin e qumështoreve.

Nikollovski rikujton se afati i fundit për aplikim është 20 maj 2022.

“Të gjithë blegtorët të përdorin mbështetjen për ndërtimin e vathëve. Djathi ynë është një nga më cilësor dhe kjo është një mundësi e shkëlqyer për të marrë deri në 75% bashkëfinancim për pajisjen e oborreve.

Njëkohësisht, për të gjithë ata që merren me blegtori është e hapur mundësia për mbështetje financiare deri në 75% për blerjen e kapanoneve, për të rritur kapacitetin e magazinimit për ushqim për bagëtinë”, ka shkruar ministri Nikolovski në profilin e tij në Facebook.

Huazuar nga