Elon Musk blen aksione në Twitter

40


Elon Musk gestures as he speaks during a press conference at SpaceX’s Starbase facility near Boca Chica Village in South Texas on February 10, 2022. – Billionaire entrepreneur Elon Musk delivered an eagerly-awaited update on SpaceX’s Starship, a prototype rocket the company is developing for crewed interplanetary exploration. (Photo by JIM WATSON / AFP) (Photo by JIM WATSON/AFP via Getty Images)

14:15 04/04/2022

Drejtuesi i kompanisë “Tesla”, Elon Musk ka shfaqur një interes të lartë për Twitter gjatë dy javëve të fundit pas kritikave të tij ndaj platformave sociale që cënojnë fjalën e lirë.

Stoku i Twitter është rritur me 24% pasi Musk bleu 9.2% të aksioneve të platformës sociale.

Të dyja kompanitë si Tesla dhe Twitter kanë pësuar një rritje gjatë vitit të fundit në stoke.

Gjigandi i transportit elektrik Tesla, mjetet e të ardhmes, ka pësuar 57% rritje. /tvklan.al

Huazuar nga