Kopshtit Zoologjik në Shkup i shtohet edhe një Lemur

43


Pasi Kopshti Zoologjik i Shkupit dje njoftoi se kanë marrë një pasardhës nga Llamat, sot është një lajm i ri i mirë, kopshtit i shtohet edhe një Lemur i ri.

“Lemurët me bisht unazor të Madagaskarit janë një specie e rrezikuar dhe shumë rrallë në kopshtet zoologjike, por në Shkup kemi bekimin që çdo vit të kemi disa lemurë, bebja jonë qoftë gjallë dhe e shëndetshme”, informojnë nga Kopshti Zoologjik i Shkupit.

Huazuar nga