Urime Muaji i Shenjtë i Ramazanit – Komuna Dibër

62


Të nderuar qytetarë të Komunës së Dibrës.

Nesër është dita e parë e muajit të bekuar të Ramazanit.
Me rastin e fillimit të muajit të madhërishëm të Ramazanit, dëshiroj t’ju shpreh urimet e mia më të përzemërta duke ju dëshiruar agjërim të lehtë, harmoni, qetësi shpirtërore dhe begati në familjet tuaja.
Uroj që në këtë muaj të shenjtë, si muaj i mirëkuptimit, afrimit dhe solidaritetit mes njerëzve të mbizotërojë paqja dhe harmonia mes secilit.
Prandaj, me respekt dhe kënaqësi, në emër të Komunës së Dibrës dhe në emrin tim personal, Ju uroj këtë muaj të agjërimit gjithë besimtarëve.
Hekuran Duka
Kryetar i komunës së Dibrës.Huazuar nga