U dyshua për rrëzimin e një avioni, policia nuk gjeti asgjë në Bujkovci të Shkupit

51


Policia është tërhequr pasi nuk ka gjetur asgjë në zonën e fshatit Bujkovci, rajoni i Shkupit, njofton TV21.

Sipas informacioneve të banorëve, ata pretendojnë se kanë parë një objekt fluturues që më pas është zhdukur. E gjithë kjo ka ndodhur pasditen e sotme teksa zona është përfshirë nga një stuhi e fortë.

Sonte vonë të gjitha njësitet policore janë tërhequr, ndërsa MPB-ja ka thënë se nuk është gjetur asgjë.

Më herët drejtori i Agjencisë së Aviacionit Civil ka konfirmuar se nuk është raportuar asnjë incident.

Në aeroportin e Petrovecit, i cili nuk është shumë larg fshatit, konfirmojnë se qarkullimi ajror po zhvillohet normalisht dhe janë realizuar të gjitha ngritje-uljet.

Huazuar nga