Një grua në Prishtinë tenton të hidhet nga kati i pestë i një ndërtese

45


Një tentim vetëvrasje është raportuar sot në lagjen “Mati 1” në Prishtinë. Dyshohet se një grua ka tentuar të hidhet nga kati i pestë i një banese.

Aktualisht, Policia dhe Ambulanca janë në vendngjarje.

Telegrafi ka kontaktuar Policinë dhe është në pritje të informatave tjera.

Lajmi në përditësim. /Telegrafi/

Huazuar nga