Edhe Gjermania lehtëson dhënien e vizave

53


15:40 01/04/2022

Zgjerohen profesionet që përfitojnë për punësimin

Gjermania hap dyert për shqiptarët që zotërojnë një profesion dhe duan të punojnë në këtë shtet, duke mos u fokusuar te mjekët dhe infermierët.

Ambasada Gjermane njofton se shqiptarët që kanë profesione të ndryshme, apo që duan të studiojnë jashtë duhet të aplikojnë pranë Ambasadës Gjermane.

Aplikuesit duhet të bëjnë kujdes, duke respektuar rregullat e pranimit. Disa ditë më parë SHBA, njoftoi lehtësimin e vizave për shqiptarët që duan viza biznesi dhe turistike duke ia zgjatur afatin  e vlefshmërisë deri në 10 vjet.

Tv Klan

Huazuar nga