Ndërprerja e procesit mësimor do të zëvendësohet në këto data

75


17:15 31/03/2022

Dita e punës më 18 Mars e këtij viti, e caktuar si një ditë pushimi u vendos që të bëhej një ditë pushimi, është vendosur që të zëvendësohet këtë të shtunë, pra më 2 Prill.

Sipas vendimit, ditët e punës (3 ditë), të caktuara si ditë pushimi sipas vendimit për “ndërprerjen e procesit mësimor në të gjitha institucionet publike dhe jo publike” do të zëvendësohen në datat:

30.05.2022 (e shtunë)

14.05.2022 (e shtunë)

28.05.2022 (e shtunë)

Pra, për të kompensuar ditët e pushimit, do të zëvendësohen për 3 të shtuna sipas datave të mësipërme./tvklan.al

Huazuar nga