Qeveria në seancën e nesërme do të shqyrtoj propozimin për taksën ekologjike

10

Ministri për financa i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Fatmir Besimi njoftoi sot se Qeveria nuk heqë dorë nga vendimi për rritjen e taksës ekologjike për derivatet e naftës dhe të ulë TVSH-në për çmimin e energjisë elektrike. Megjithatë sipas tij që të dy propozimet do të shqyrtohen nesër, në seancë qeveritare.


Burimi