UEFA kërkon që Ukraina të ndryshojë fanellën

13

21:30 10/06/2021
Konsideron mesazh politik, togfjalëshin; Lavdi heronjve tanë
UEFA nuk e pranon fanellën e Ukrainës, duke e detyruar ta ndryshojë, në pjesën e brendshme të saj është togfjalëshi; Lavdi heronjve tanë.
Kjo u konsiderua si parullë me përmbajtje politike pas kujton konfiliktin disa vjeçar mes Ukrainës dhe Rusisë.
Ishin pikërisht autoritetet ruse që kundërshtuan fillimisht këto fjalë të vendosura në fanellën e lojtarëve ukrainas që do të mbahet në finalet e Europianit.
Tv Klan

Huazuar nga