Petrovska: Ende nuk është bërë sa duhet në luftën kundër korrupsionit

14

Edhe pse kemi rezultate të shkëlqyera në luftën kundër korrupsionit, kjo nuk është e mjaftueshme, thotë Sllavjanka Petrovska nga LSDM në pushtet në emisionin “Rruga drejt”. Duke folur për urdhrin e fundit ekzekutiv nga Presidenti i SHBA-ve Xho Bajden, i cili thekson rëndësinë e vendeve që luftojnë korrupsionin, Petrovska tha:

– Advertisements –


Pavarësisht nga rezultatet që ishin vërtet të mëdha në periudhën e kaluar që u bënë në fushën e luftës kundër korrupsionit, unë mendoj se tani për tani ato nuk janë të mjaftueshme dhe duhet të rriten, sepse korrupsioni është diçka që dëmton proceset politike në vend, por edhe paqen dhe stabilitetin”, tha Petrovska.

 

Burimi