Peshevska: VMRO-DPMNE e hapur për koalicionet parazgjedhore

16

Ne jemi të hapur për bashkëpunim me të gjithë dhe është i mundur një koalicion parazgjedhor me parti maqedonase dhe shqiptare, tha në pjesëmarrjen e sotme në emisionin “Rruga drejt” përfaqësuesja e VMRO-DPMNE-së, Zhaklina Peshevska. Siç shtoi ajo, do të jetë e rëndësishme radhitja e programeve dhe kërkesave të të dyja palëve.


Është i mundur një koaalicion si me partitë maqedonase ashtu edhe me ato shqiptare, ku ne do të harmonizohemi për sa i përket programeve, dhe kërkesave nga të dyja palët. Do ta lëmë që koha të tregojë, mendoj se është ende herët për të njoftuar një koalicion dhe bashkëpunim konkret. Kishte diçka në njoftim, por do të shohim se çfarë do të tregojë koha,” tha Peshevska.

 

Burimi