Komuna Dibër në bashkëpunim me Ministrinë e arsimit realizon trajnim për koncept…

36

Komuna Dibër në bashkëpunim me Ministrinë e arsimit realizon trajnim për konceptin e ri të arsimit fillor dhe programet e reja mësimore. Janë të përfshirë arsimtarët që realizojnë mësim në klasat e para dhe klasën e katërta për vitin shkollor 2021/22. Një faleminderim të veçantë shkollës komunale “Said Najdeni” në krye me drejtorin shembullor z. Burim Kaziu për mundin dhe angazhimin që kan dhënë në realizimin e këtij projekti, si dhe njësisë për veprimtari shoqërore në kuadër të adminstratës së komunës Dibër.

Obuki za novata Koncepcija za osnovno obrazovanie i novite nastavni programi. Obukite se realiziraat vo nekolku moduli pocnuvajkji od mesec maj do mesec septemvri i so niv se opfateni nastavnici koi kje realiziraat nastava vo prvo i cetvrto oddelenie vo ucebnata 2021/22 godina. Blagodarnost do OU “Said Najdeni” i direktorot g. Burim Kaziu kako i administratorite na opstina Debar za angazhmanot na ovoj proekt.


May be an image of one or more peopleMay be an image of 1 person and standingMay be an image of one or more people and indoor


Huazuar nga faqja e FB Komuna Dibër