Sot filloi rikonstruimi i rrugëve regjionale në komunën e Dibrës nga drejtoria “…

31

Sot filloi rikonstruimi i rrugëve regjionale në komunën e Dibrës nga drejtoria “Rrugët Shtetërore” me drejtor Ejup Rustemi dhe drejtori i NP “Rrugët e Maqedonisë” z. Bekim Memeti. Pas kësaj do të fillojë edhe ndërtimi i një infrastrukture rrugore shumë e rëndësishme

Денес започна реконструкцијата на регионалните патишта во општина Дeбaр од страна на дирекцијата „Државни патишта“ со директор Ејуп Рустеми и директорот на ЈП ” Македонија Пат” Беким Мемети После тоа, ќе започне изградбата на многу важна патна инфраструктура.


May be an image of one or more people, people standing, people walking, tree, road and streetMay be an image of standing, road and streetMay be an image of outdoors


Huazuar nga faqja e FB Komuna Dibër