Filipçe: Deri në fund të verës presim të arrijmë imunitet kolektiv ndaj Covid-19

25

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe thotë se deri në fund të verës pritet që të vaksinohen rreth 60 për qind e popullatës në vend, me çka pritet që vendi të arrijë imunitetit kolektiv ndaj Covid-19, transmeton Alsat. Filipçe thotë se të gjitha vaksinat janë të sigurta dhe nuk ka nevojë që qytetarët të bëjnë dallime.

– Advertisements –

“Vlerësimi ynë është se deri në fund të verës, mund të arrijmë imunitet kolektiv, duke marrë parasysh të gjitha sasitë e vaksinave që duhet të mbërrijnë në vendin tonë”, tha ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe në një intervistë për REL.

Burimi