VMRO-ja përmes ligjit do të kërkoj zgjidhjen e problemeve të duhan prodhuesve

16

Partia opozitare VMRO-DPMNE do të dorëzojë në Kuvend propozim ligj për Duhanin dhe prodhimet nga duhani me procedurë të shkurtër. Qëllimi i këtij Ligji sipas VMRO-së është që të respektohen të drejtat që dalin nga Konventat ndërkombëtare.

“Propozim ligji nuk do të lejojë importin e duhanit nga jashtë pa u shitur ai vendas. Me propozim ligjin vlerësojmë se do të zgjidhen probleme e duhan-prodhuesve”, tha Ana Lashkova, deputete e VMRO-DPMNE-së.

Burimi