Shilegov: Asgjë kontestuese rreth automjetit me shkallë për nevojat e zjarrfikësve

11

Kryetari i Shkupit nuk sheh asgjë kontestuese për automjetin e porositur me shkallë për nevojat e zjarrfikësve të Shkupit, i cili kushtoi 1.7 milion euro. Përkundrazi, Shilegov thotë se ata janë të vetmit në vitet e kaluara që prokurojnë automjet me shkallë, përmes së cilës zjarrfikësit do të jenë në gjendje të ndërhyjnë në ndërtesat më të larta në rast zjarri. Ndërsa për çmimin e lartë të automjetit me shkallë, Shilegov bëri krahasim me konsorciumin gjerman të automjeteve.

– Advertisements –

“Pajisjet që kemi prokuruar janë të ndryshme. Dje kam njoftuar vetëm një pjesë të asaj që na bën të ndryshëm nga qyteti i Zagrebit. Pra, nëse shkoni në Porsche sot për të blerë Golf, mund të blini “Golf 1.4 benzinë” për 15,000 euro dhe mund të blini Golf dizel me pajisje të plotë për 35,000 euro. Atë që qyteti i Zagrebit e ka prokuruar është shkallë, sepse është prodhim i rrallë i prokurimit për zjarrfikësit në bashkëpunimin ndërkombëtar që ata kanë dhe ata e ndajnë atë me njëri-tjetrin dhe e dinë që e jona është shumë, shumë më cilësore, në kuptim të pajisjeve shtesë dhe sigurisë shtesë të cilat ne do t’u ofrojmë qytetarëve të Shkupit diku në fund të këtij muaji”, deklaroi Petre Shilegov, Kryetar i Shkupit.

Burimi