Qeveria duhet të vendos për masat e reja, ora policore të filloj në ora 23:00

7

Qeveria në mbledhjen e sotme duhet të shqyrtoj propozimin e Shtabit të krizës për shkurtimin e orës policore, gjegjësisht ora policore të filloj në ora 23:00 dhe të zgjas deri në ora 05 të ditës së nesërme. Shtabi i krizës gjithashtu ka propozuar që objektet hotelierike me mysafirë vetëm në pjesën e jashtme, terraca, të punojnë deri në ora 22:30.

– Advertisements –

Këto propozime në rast së miratohen nga Qeveria, pritet të hyjnë në fuqi nga dita e nesërme.

Burimi