Marko Kepi, i riu shqiptar, kandidat për Këshilltar në Nju-Jork

9

Tuesday, 4 May 2021 – 12:50
albinfo.ch

Marko Kepi, i riu i suksesshëm shqiptar, është kandidat për Këshilltar në Nju-Jork të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, transmeton albinfo.ch.
Ai ka prezantuar programin e tij për komunitetin shqiptar në “Staten Island”, ku në fokus kryesor ka një projekt, realizimin e qendrës kulturore “Illyria House”.
Vizioni i Kepit është që kjo qendër të jetë e dobishme për komunitetin, të promovojë kulturën shqiptare dhe të mbajë gjallë gjuhën shqipe ndër brezat e rinj që lindin në SHBA. /Albinfo.ch

LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI

Burimi i lajmit