Ditari intim i ulqinakes/ Hapet në Shkodër ekspozita e Vahida Hasanaga Nimanbegu

14

Pas rrugëtimit në shume vende të Europës dhe Amerikës, ekspozitën e saj “Ditari intim” me 18 piktura vendosi ta prezantojë edhe në Shkodër.

Të gjitha janë pikturat personale të shqiptares nga Ulqini, Vahida Hasanaga Nimanbegu.  Peneli me ngjyra drite dhe deti të thërret në fantazinë eksploruese të piktores, e frymëzuar nga qyteti I saj.

Vahida Hasanaga Nimanbegu ka mbaruar studimet për art në Beograd ndersa në vitet e fundit me pikturat e saj ka fituar disa çmime të para në Malin e Zi duke qënë një përfaqesuese dinjitoze e artit shqiptar në shtetin fqinj.


Top ChannelBurimi nga