Alberti prej 18 vitesh nuk lëviz, familja kërkon ndihmë për operim

21

Moderatori Labinot Gashi, mbrëmë ka marrë iniciativë që familjes Krasniqi nga Rahoveci, të iu dalë në ndihmë për djalin e tyre, Albert Krasniqi.

Alberti, ka 18 vite që nuk mundet të lëviz, ai ka bërë një operacion në Turqi, ku ky operacion është përfunduar me sukses. Familjes Krasniqi, i duhet edhe një tjetër operacion për djalin, i cili ka shpresa qe pas 18 viteve të lëvizë.

Ky operacion do t’i kushtoj 21 mijë euro dhe Labi se bashku me spitalin OrtoMedica Hospital i kanë bërë të mundur të realizohet, por i duhet vetëm edhe 11 mijë euro për këtë operacion.

E mbrëmë në mesin e shumë shikuesve, e sponzorave të emisionit të cilët kontribuuan ishte edhe këngëtari që ju bashkua kësaj iniciative Alban Mehemeti, ai dhuroi mbrëmë në emision 1000 euro.

Për të ndihmuar: NLB BANKA IBAN: XK05 1705 0135 0013 4870 EMRI : ALBERT KRASNIQI – 21000 RAHOVEC SWIFT CODE: NLPR XK PRV kontakti i familjes: +383 46 145 416.Huazuar nga