NE DIBER NDRYSHOJNE EMRAT E RRUGEVE, SHESHEVE E LAGJEVE

41
Këshilli i Komunal i Dibres se Madhe, i drejtuar me kompetence e atdhetarizem nga z. Bashkim Mashkulli, vendosi në mënyrë unanime dhe mirekuptim, pa asnjë votë kundër, dhe i miratoi emrat e rrugëve, shesheve dhe lagjeve në Dibër, te cilat, me pare mbanin emra te ideoligjizuar dhe me ngarkesa politike, dhe pas asnje lidhje me Dibren, te periudhes komuniste te ish Jugosllavise.
Zoti Bashkim Mashkulli, pas miratimit te emrave te rinj, falenderoi këshilltarët komunal!
Edhe ne i shprehim publikisht mirenjohjen Keshillit Komunal dhe kryetarit te tij, z. Bashkim Mashkulli.
Ja emrat e rinj qe marrin rruget, sheshet dhe lagjet e Dibres: