912 gjoba për mosrespektim të masave antiCOVID-19

27

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në qytete të ndryshme të Kosovës, ka shqiptuar 912 tiketa në bazë të ligjit Covid-19.

Policia po ashtu ka shqiptuar edhe 1353 tiketa trafiku.

Ndërkohë, bëhet e ditur se gjatë 24 orëve kanë ndodhur 11 aksidente trafiku me të lënduar dhe 34 aksidente me dëme materiale. /Telegrafi/Huazuar nga