Bujana Ameti, instrumentistja shqiptare në Belgjikë

21

Wednesday, 28 April 2021 – 11:20
albinfo.ch

Bujana Ameti, instrumentistja shqiptare në Belgjikë, në një intervistë rrëfen se si ra në dashuri me instrumentin e harpës, veprimtarinë e saj dhe planet për të ardhmen.
Bujana ka lindur dhe jeton në Liège si dhe studion në një nga shkollat e muzikës më të njohura të Belgjikës, “Musica Mundi School”.
Ajo ka marrë pjesë në disa kompeticione muzikore, duke u vlerësuar me çmime të ndryshme.

LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI

Burimi i lajmit