Zaev: Debati për shkarkimin e Paunovskit do të zhvillohet në mbledhjen e qeverisë

12

Kryeministri Zoran Zaev deklaroi se do të njoftoj qeverinë lidhur me qëndrimet e tij rreth shkarkimit të Stojko Paunovskit, gjithashtu do të njoftojë edhe për qëndrimet e të punësuarve në këtë inspektorat si dhe për qëndrimet e vetë Paunovskit, me të cilin tha se të premten ka ka psur kontakt.

– Advertisements –

“Unë do të lejoj që Qeveria të debatoj, që të mos del se përmes mediave po zhvillojmë debatin. Por në frymën e transparencës do të them se qëndrimet e mia do i them në Qeveri, do ti them qëndrimet e të punësuarve, do ti them qëndrimet e Stojko Paunovskit me të cilin të premten realizova një kontakt, kanë kontaktuar edhe shërbimet e tjera. Do ti them të gjitha argumentet. Më pas vendimet e qeverisë dhe sigurisht edhe kodi i etikës, gjithsesi se sipas kodit të etikës kemi mundësi se si të veprojmë por edhe me rregullativat pozitive ligjore që ekzistojnë në republikën e Maqedonisë së Veriut për vetë procedurën, edhe për propozimin për shkarkim edhe për propozimin për mbetje. Kështuqë kemi shumë opsione të cilat i kemi në dispozicion”, deklaroi Zoran Zaev, kryeministër.

Burimi