Inxhinieri shqiptar i telekomunikacionit, në Sofje

25

Tuesday, 27 April 2021 – 9:30
albinfo.ch

PhotoMIX-Company
Armand Salillari është shqiptari nga Shqipëria i cili jeton dhe vepron në Bullgari, në kryeqytetin Sofie, transmeton albinfo.ch. Ai është inxhinier i telekomunikacionit në Bullgari dhe ka një karrierë të pasur profesionale, transmeton albinfo.ch.
Armandi jeton prej 6 vjetësh në Sofje, ku ka ndërtuar edhe karrierën. Ai punon në një kompani që ndërton dhe shet platform telefonike për kompani të ndryshme telefonike.
Për të jeta në Sofje është shumë e plotësuar në të gjitha aspektet, si për familjen dhe për pjesën e karrierës që sigurisht është një faktor i rëndësishëm. Thotë se në Bullgari ka përfunduar fare rastësisht, por që nga kjo rastësi, tani ndihet mirë. /Albinfo.ch

LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI

Burimi i lajmit