“Corona ciao, vaksina-vaksina për mua dhe ty është shpëtim”, këndon personeli mjekësorë nga qendra e vaksinimit në Shkup

22

Në rrjetet sociale është shpërndarë një video ku shihet se si personeli shëndetësorë i angazhuar në pikën për vaksinim masiv në Shkup këndon këngë si fushatë për vaksinim kundër Covid-19. Personeli shihet duke kënduar nën ritmin e këngës ku përmenden vaksinat si Sputnik, Pfizer, Astra Zeneca dhe vaksinat kineze.

– Advertisements –

Burimi