Ngritja e vetvetes

15

BUJAR LESKAJ Pushteti konsumon ata që nuk e kanë”, thoshte senatori i përjetshëm Xhulio Andreoti. Ka disa mënyra, në fakt, për t’iu qasur një filozofie të tillë politike. Njëra do të ishte, për shembull, ajo që sekti i Rilindjes ka tash 8 vjet që po ndjek në mënyrë sistematike ndaj popullit shqiptar, të majtë dhe të

Burimi